Image

Patriam rekryterar två nya medarbetare

Karriär Bostadsutvecklingsbolaget Patriam, som grundades av Ebabkoncernen under 2014, rekryterar Ylva Hagelbäck på tjänsten som kund- och marknadsansvarig och Fredrik Andrén som affärsutvecklare. Dessutom söker bolaget en CFO.
Publicerad den 17 Februari 2015
Andreas Holmberg, Fredrik Andrén och Ylva Hagelbäck. Bild: Patriam
Andreas Holmberg, Fredrik Andrén och Ylva Hagelbäck.

Ylva Hagelbäck som är utbildad inredningsarkitekt kommer närmast från Peab Bostad och har en bred erfarenhet inom service, försäljning och marknadsföring.

Fredrik Andrén arbetade tidigare som affärsutvecklare på Ebab Fastighetsutveckling och har även ett förflutet som projektutvecklare på Sjaelsö Sverige.

Patriams mål är att från år 2020, tillsammans med utvalda investerare, utveckla minst 300 egeninitierade lägenheter per år, vilket innebär ett årligt färdigutvecklat värde på närmare 1,5 miljarder svenska kronor.

– Vi ska erbjuda en helt ny typ av genomtänkta och miljösmarta boenden för den moderna människan. Ylva och Fredrik kommer att tillföra precis den gedigna kunskap och erfarenhet som krävs för att vi ska nå våra höga målsättningar, säger Andreas Holmberg, vd för Patriam.

Genom egna projekt och samarbeten har Patriam byggrätter om närmare 500 bostadsrätter i attraktiva lägen i Stockholmsregionen. Två centrala projekt har planerad produktionsstart efter sommaren, båda med höga designambitioner och krav på miljöcertifiering.

Patriam räknar med att fördubbla projektstocken inom de närmsta månaderna.
– Vi befinner oss i en mycket expansiv fas och räknar med att rekrytera ytterligare tre personer under året. Just nu söker vi en erfaren CFO från fastighetsbranschen, säger Andreas Holmberg.


- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige