Image
Anders Nissen.
Anders Nissen. Bild: Pandox.

Pandox vd Anders Nissen har avlidit

Bolag Pandox AB vd Anders Nissen har avlidit efter en kort tids sjukdom.
Publicerad den 31 Maj 2021

Anders Nissen har varit Pandox vd sedan grundandet 1995 och bolaget har under Anders inspirerande ledarskap utvecklats till ett av de ledande hotellfastighetsbolagen i Europa.

– Vi har tagit emot beskedet om Anders Nissens tragiska bortgång. Det är en stor chock och en obeskrivlig personlig förlust. Jag kan inte med ord beskriva den sorg och saknad vi alla känner. Våra tankar går särskilt till Anders och hans familj. Styrelsen tvingas nu inleda sökandet efter en ny vd. Under denna process fortsätter Liia Nõu som tillförordnad vd och CFO. Anders Nissen lämnar efter sig en stark och beslutsför organisation som styrelsen känner stort förtroende för, säger Christian Ringnes, styrelseordförande för Pandox.

Anders Nissen blev 64 år gammal.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ola Serneke efter accepten: "Frågorna om Doxa har varit många"

Transaktioner Under måndagen färdigställdes det bud som nu gjort att Doxa har tagit över mer än 90 procent av Serneke Group. Ola Serneke säger till Fastighetssverige att det ska bli kul att komma in i ett nytt och större sammanhang.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige