Image

Pandox tecknar första förvaltningsuppdraget

Bolag Pandox nya förvaltningsbolag, Pandox Asset Management, har nu tecknat ett avtal med det norska fastighetsbolaget Eiendomsspar AS, tillika hälftenägare av Pandox AB, om att överta förvaltningen av merparten av bolagets hotellfastigheter. Uppdraget omfattar åtta hotellfastigheter med totalt omkring 1 500 rum, samtliga belägna i Oslo.
Publicerad den 2 Mars 2015
Anders Nissen. Bild: Pandox
Anders Nissen.

– Vi ser fram emot att utveckla ett nära samarbete med Eiendomsspar och det prestigefyllda uppdraget att förvalta och utveckla dessa hotellfastigheter. Uppdraget är ett led i det nya bolagets strategi att hantera hotellfastigheter för andra fastighetsägare än Pandox och vi ser nu fram emot fler liknande möjligheter, säger Anders Nissen, vd för Pandox.

Pandox ägs av Eiendomsspar AS, CGS Holding AS och Helene Sundt AS.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige