Image

Pandoras första flagship store i Sverige

Uthyrning Det danska smyckesvarumärket Pandora etablerar sin första flaggskeppsbutik i Sverige. Ambitionen är att expandera ytterligare i Sverige.
Publicerad den 7 Juli 2016

Nu i juli öppnar Pandora på Drottninggatan 59, där man har tecknat kontrakt med Sophia Giseckes Stiftelse.

Gate 46 har bistått Pandora i processen.

– Vi är mycket glada över vårt goda samarbete med Pandora, ett starkt koncept och ett av världens största smyckesvarumärken. Efter långsiktigt arbete för att realisera denna etablering är vi redo att bistå Pandora även i deras fortsatta expansionsplaner i Sverige, säger Louise Viman, senior manager på Gate 46.

– Den svenska marknaden är viktig för vårt varumärke och vi ser efter denna strategiska etablering att vi kommer att bredda vår expansionsplan för Sverige även utanför de större städerna. Vi är otroligt stolta över denna flaggskeppsetablering som ytterligare kommer att stärka vår varumärkeskännedom i Sverige. Vi ser fram emot öppningen och är övertygade om att våra kunder kommer att njuta av denna shoppingupplevelse, säger Mads Brøndby Tiedt, retail & franchise Director i Norden på Pandora.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige