Image
Oscar Engelbert.
Oscar Engelbert.

Oscar Properties anställer fastighetschef och analytiker inför kommande expansion

Bolag Oscar Properties utser Erik Grass till fastighetschef för Oscar Properties och Fanny Algstedt som analytiker.
Publicerad den 9 Februari 2021

Erik Grass tillträder sin tjänst som fastighetschef för Oscar Properties under det andra kvartalet 2021. Erik har tidigare arbetat som fastighetschef på Kvalitena och Broadgate Asset Management, samt som förvaltningschef på Stendörren Fastigheter. Erik är utbildad civilingenjör på Kungliga Tekniska Högskolan med inriktning Lantmäteri, Mark och Fastighet.

Fanny Algstedt tillträder sin tjänst som analytiker under det andra kvartalet 2021. Fanny har tidigare arbetat på Tenzing Invest och JLL. Fanny är utbildad civilingenjör på Kungliga Tekniska Högskolan med inriktning Samhällsbyggnad.

– Vi kommer att ha stor nytta av den mångåriga erfarenhet som Erik och Fanny innehar och de kommer att få en viktig roll med tanke på den fas bolaget är inne i nu, med mål att expandera och bygga upp det nya Oscar Properties. säger Oscar Engelbert, vd Oscar Properties.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige