Image

Optimal tar Le Croissant till Boden

Uthyrning Optimal har tecknat hyresavtal med Le Croissant i Wiksténs Fastigheters Köpkvarteret 43:an i Boden.
Publicerad den 20 Augusti 2014
Annons
Image
Köpkvarteret 43:an. Bild: Wiksténs Fastigheter
Köpkvarteret 43:an.

Lokalen på 160 kvadratmeter ligger vid huvudentrén till Köpkvarteret 43:an och kommer sommartid att ha uteservering.

- Det gläder oss att vi fått ett, för Norrland, nytt cafékoncept till Boden. Detta blir ett utmärkt komplement till övrigt mat- och caféutbud i Boden, ett tydligt koncept med passion för kaffe, säger Lena Wikman, Norrlandschef på Optimal.

- Le Croissant är ett Cafékoncept som idag har elva enheter i södra Sverige. Vi bor i Luleå och driver sedan tidigare restaurangkedjan Mat & Prat i norra Sverige och är därför extra glad att kunna ta vårt cafékoncept hit till norr, säger David Mirzajani, vd för Le Croissant i Sverige AB.

- Med vår satsning i centrala Boden har vi varit med om att ändra karaktären på stadskärnan. Vi är glada att få hit ännu ett nytt koncept till 43:an. Läget mot torget med eftermiddagssol ger perfekta förutsättningar för uteservering som därmed också skapar ett levande gaturum, säger Dennis Wikstén, vd för Wiksténs Fastigheter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Optimal på Branschguiden

När fastighetsutveckling kräver passion.
Optimal utvecklar och förädlar handelsplatser. Vi startade 2008 och är ett ungt företag med kreativa idéer som vågar tänka i nya banor. Samtidigt så har våra medarbetare lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och uthyrning inom fastighetsbranschen vilket medför att vi har en trygg kunskapsgrund att stå på. Lägg till vårt passionerade förhållningssätt mot att utveckla framgångsrika handelsplatser så förstår du vår företagsfilosofi.

Läs mer om Optimal på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ånäs om pandemins effekter: "Stor differentiering"

Bolag Atrium Ljungbergs vd om hur olika bolagets hyresgäster drabbats, och hur många miljoner man hittills lämnat i pandemirabatt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY