Image

Optimal tar Le Croissant till Boden

Uthyrning Optimal har tecknat hyresavtal med Le Croissant i Wiksténs Fastigheters Köpkvarteret 43:an i Boden.
Publicerad den 20 Augusti 2014
Köpkvarteret 43:an. Bild: Wiksténs Fastigheter
Köpkvarteret 43:an.

Lokalen på 160 kvadratmeter ligger vid huvudentrén till Köpkvarteret 43:an och kommer sommartid att ha uteservering.

- Det gläder oss att vi fått ett, för Norrland, nytt cafékoncept till Boden. Detta blir ett utmärkt komplement till övrigt mat- och caféutbud i Boden, ett tydligt koncept med passion för kaffe, säger Lena Wikman, Norrlandschef på Optimal.

- Le Croissant är ett Cafékoncept som idag har elva enheter i södra Sverige. Vi bor i Luleå och driver sedan tidigare restaurangkedjan Mat & Prat i norra Sverige och är därför extra glad att kunna ta vårt cafékoncept hit till norr, säger David Mirzajani, vd för Le Croissant i Sverige AB.

- Med vår satsning i centrala Boden har vi varit med om att ändra karaktären på stadskärnan. Vi är glada att få hit ännu ett nytt koncept till 43:an. Läget mot torget med eftermiddagssol ger perfekta förutsättningar för uteservering som därmed också skapar ett levande gaturum, säger Dennis Wikstén, vd för Wiksténs Fastigheter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige