Lokalen på 160 kvadratmeter ligger vid huvudentrén till Köpkvarteret 43:an och kommer sommartid att ha uteservering.
- Det gläder oss att vi fått ett, för Norrland, nytt cafékoncept till Boden. Detta blir ett utmärkt komplement till övrigt mat- och caféutbud i Boden, ett tydligt koncept med passion för kaffe, säger Lena Wikman, Norrlandschef på Optimal.
- Le Croissant är ett Cafékoncept som idag har elva enheter i södra Sverige. Vi bor i Luleå och driver sedan tidigare restaurangkedjan Mat & Prat i norra Sverige och är därför extra glad att kunna ta vårt cafékoncept hit till norr, säger David Mirzajani, vd för Le Croissant i Sverige AB.
- Med vår satsning i centrala Boden har vi varit med om att ändra karaktären på stadskärnan. Vi är glada att få hit ännu ett nytt koncept till 43:an. Läget mot torget med eftermiddagssol ger perfekta förutsättningar för uteservering som därmed också skapar ett levande gaturum, säger Dennis Wikstén, vd för Wiksténs Fastigheter.
Presenteras av Pattern Geographic
Presenteras av WeOffice
Bolag Slättö, har genom logistik- och industri-teamet Evolv, gjort sina första förvärv inom lättindustri i den nyetablerade fonden Slättö Value Add III. Lars Axelsson, vd för Evolv, berättar för Fastighetssverige om premiärförvärven och hur man vill fortsätta växa samt hur han ser på framtiden och konkurrensen inom lättindustrisegmentet.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.