Image

O’Learys öppnar ytterligare en sportbar på Kastrups flygplats

Uthyrning I onsdags öppnades ytterligare en O’Learys på Kastrups flygplats. Det är den 22:a O’Learysrestaurangen belägen på en flygplats, men den allra första som är tillgänglig för alla besökare på flygplatsen, inte bara resenärer.
Publicerad den 24 Augusti 2015
O`Learys öppnar ytterligare en sportbar på Kastrups flygplats i Köpenhamn. Bild: O’Learys
O`Learys öppnar ytterligare en sportbar på Kastrups flygplats i Köpenhamn.

– Det är åtta år sedan den första O’Learys öppnade på Kastrup. Att vår franchisetagare SSP Danmark nu väljer att öppna den andra enheten före säkerhetskontrollen så att den är tillgänglig för fler känns superkul, säger Wilhelm Vintilescu, vd på O’Learys Trademark.

Den nya enheten på terminal 2 har öppet från tidig morgon till kväll och serverar en lättare frukost under morgontimmarna för att sedan erbjuda en à la carte meny med O’Learys klassiska rätter. Den stora centrala baren omges av 80 sittplatser och ett stort antal skärmar där sport visas.

Intresset för sport förenar människor från hela världen och O’Learys har visat sig vara ett uppskattat koncept för resenärer på ett antal internationella flygplatser i Norden, övriga Europa och även i Mellanöstern och Asien. Redan första dagen fylldes den nya O'Learys med fotbollsfans på väg till Skottland för att se Champions League kvalmatchen Celtics-Malmö FF.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige