Image

O’Learys öppnar ytterligare en sportbar på Kastrups flygplats

Uthyrning I onsdags öppnades ytterligare en O’Learys på Kastrups flygplats. Det är den 22:a O’Learysrestaurangen belägen på en flygplats, men den allra första som är tillgänglig för alla besökare på flygplatsen, inte bara resenärer.
Publicerad den 24 Augusti 2015
Annons
Image
O`Learys öppnar ytterligare en sportbar på Kastrups flygplats i Köpenhamn. Bild: O’Learys
O`Learys öppnar ytterligare en sportbar på Kastrups flygplats i Köpenhamn.

– Det är åtta år sedan den första O’Learys öppnade på Kastrup. Att vår franchisetagare SSP Danmark nu väljer att öppna den andra enheten före säkerhetskontrollen så att den är tillgänglig för fler känns superkul, säger Wilhelm Vintilescu, vd på O’Learys Trademark.

Den nya enheten på terminal 2 har öppet från tidig morgon till kväll och serverar en lättare frukost under morgontimmarna för att sedan erbjuda en à la carte meny med O’Learys klassiska rätter. Den stora centrala baren omges av 80 sittplatser och ett stort antal skärmar där sport visas.

Intresset för sport förenar människor från hela världen och O’Learys har visat sig vara ett uppskattat koncept för resenärer på ett antal internationella flygplatser i Norden, övriga Europa och även i Mellanöstern och Asien. Redan första dagen fylldes den nya O'Learys med fotbollsfans på väg till Skottland för att se Champions League kvalmatchen Celtics-Malmö FF.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ser bevisningen ut i insiderhärvan: "Deras versioner är inte trovärdiga"

Bolag Ekobrottsmyndigheten har väckt åtal mot totalt elva personer i insiderhärvan kring Collector som uppdagades förra året. Fem av de åtalade jobbar på Balder varav de två huvudmisstänkta är finanschefen och den tidigare CFO:n som åtalas för grovt insiderbrott. Åklagaren Pontus Hamilton berättar för Fastighetssverige hur bevisläget ser ut och varför han anser att de åtalades versioner inte går ihop.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY