Image

O’Learys öppnar i Alingsås

Bolag dag öppnar O’Learys i Alingsås. – O’Learys i Alingsås kommer att vara ”The Second Living Room” för våra gäster, säger Daniel Abaji som ska driva restaurangen tillsammans med Jesper Magnusson.
Publicerad den 27 Mars 2015
I dag öppnar O´Learys en restaurang i Alingsås. Bild: O´Learys
I dag öppnar O´Learys en restaurang i Alingsås.

Restaurangen är på totalt 408 kvadratmeter och har 149 sittplatser fördelat på två våningsplan. Öppettider är måndag-söndag samt öppet för lunch på fredagar och brunch på söndagar. Både Jesper Magnusson och Daniel Abaji har ett förflutet i handbollslaget Alingsås HK och värnar om de lokala lagen i handboll, hockey och fotboll samt övriga sporter i staden.

– Det är alltid spännande att öppna upp på nya orter och det är verkligen roligt när vi vet att sportintresset är stort, säger Wilhelm Vintilescu, vd på O’Learys Trademark. O’Learys handlar om passionen för våra fans, sporten, stämningen, maten och drycken. O’Learys i Alingsås har alla förutsättningar att ge gästerna denna upplevelse.

Under öppningskvällen erbjuds after work och landskampen i fotboll kommer att visas. Efter sommaren kommer den officiella invigningsceremonin ske och ett antal kända sportprofiler har redan tackat ja att närvara.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ser bevisningen ut i insiderhärvan: "Deras versioner är inte trovärdiga"

Bolag Ekobrottsmyndigheten har väckt åtal mot totalt elva personer i insiderhärvan kring Collector som uppdagades förra året. Fem av de åtalade jobbar på Balder varav de två huvudmisstänkta är finanschefen och den tidigare CFO:n som åtalas för grovt insiderbrott. Åklagaren Pontus Hamilton berättar för Fastighetssverige hur bevisläget ser ut och varför han anser att de åtalades versioner inte går ihop.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY