Image

Obos rekryterar ny affärsutvecklingschef

Karriär Obos Sverige etablerar en ny projektutvecklingsenhet för distrikt sydost. Som chef för det nya distriktet tillsätts Tobias Abrahamsson i rollen som affärsutvecklare.
Publicerad den 7 Mars 2017
Tobias Abrahamsson. Bild: Obos Sverige
Tobias Abrahamsson.

– Vi verkar aktivt i hela Sverige och är måna om att finnas nära våra kunder. Med vårt nya distrikt kommer vi att ytterligare kunna intensifiera vårt engagemang som samhällsutvecklare i södra Sverige och vi är jätteglada att knyta Tobias Abrahamsson till oss. Tobias kommer att tillföra god kompetens och erfarenhet till vår organisation, säger David Carlsson, operativ chef för projektutveckling i Obos Sverige.

Tobias Abrahamsson har de senaste sex åren haft en befattning inom Skanska Sverige som affärsutvecklare med fokus på bostadsutveckling och hållbarhetsfrågor. Där har han också haft en central roll i arbetet med att bygga upp projekt-utvecklingsverksamheten inom bostäder för sydöstra Sverige. Dessförinnan arbetade han som projekt- och affärsutvecklare på Obos Sveriges systerbolag Kärnhem.

Tobias Abrahamsson kommer att rapportera till operativ chef för Obos projektutvecklingsverksamhet, David Carlsson, och ingå i ledningsgruppen för projektutveckling samt i Obos Sveriges hållbarhetsråd.

– Jag ser fram emot att delta i utvecklingen av Obos satsning inom bostäder i Sverige och är glad att jag får fortsätta arbeta med hållbarhetsfrågor vilket jag brinner för. Obos är ett av de ledande företagen i Sverige inom hållbar bostadsutveckling och dess fabrik i Vrigstad är ett föredöme för hur svenskt näringsliv bör jobba med integrationsfrågor för att skapa framgångsrika företag, säger Tobias Abrahamsson.

Tobias Abrahamsson tillträder sin nya tjänst den 13 mars.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige