Image
Karl-Johan Blank, Jula Holdingkoncernens ägare.
Karl-Johan Blank, Jula Holdingkoncernens ägare. Bild: Jula

Nytt Jula-varuhus vid Strömstad på Nordby köpcentrum

Bolag Julas expansion fortsätter: till sommaren öppnar ett nytt Jula-varuhus vid Strömstad på Nordby köpcentrum. – Vi ser verkligen fram mot öppningen på Nordby. En mycket stark handelsplats i regionen som vi hållit koll på under lång tid, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare.
Publicerad den 30 Januari 2023

– Vi hade bra, konstruktiva förhandlingar med Olav Thon som är delägare i Nordby för några år sedan. På detta sätt har vi lyckats få till en bra placering mitt i centrat, säger Karl-Johan Blank. Med vårt nya varuhus förstärker vi vår närvaro i regionen, vilket även kommer att stärka vår position gällande gränshandeln avsevärt.

Julas nya varuhus vid Strömstad blir cirka 3 000 kvadratmeter stort, och ett 20-tal nya varuhusmedarbetare rekryteras. Det blir, när det öppnar, Julas 66:e varuhus på den svenska marknaden, och det 127:e Julavaruhuset totalt.

– Detta är en viktig etablering för Jula. Vi ser stor potential för varuhuset, samtidigt som vi med vårt hemmafixarsortiment även stärker hela Nordby handelscentrum. Vi vill finnas nära våra kunder och vi vill hjälpa människor att fixa saker själva och skapa förutsättningar för att kunna handla på det sätt kunden vill, säger Karl-Johan Blank.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige