Image

Nytt bolag noterar preffar i dag

Bolag Karlbergsvägen 77 Fastighets AB, grundat av Fridhem och Patriam, noterar i dag sina preferensaktier på First North.
Publicerad den 4 April 2017

- Vi är mycket glada över det förtroende vi fått från investerarna och att preferensaktien nu noteras på Nasdaq First North. Vi ser fram emot nästa steg i utvecklingen av projektet Karlbergsvägen 77 där vi ser stora möjligheter att utveckla fantastiska bostäder under de kommande åren i linje med vår strategi om exklusivt och hållbart boende, säger Jens Rastad, vd för Karlbergsvägen 77.

Karlbergsvägen 77 är grundat av Fridhem och Patriam, som båda är erfarna aktörer inom finansiering och utveckling av bostadsprojekt i Stockholmsregionen, i syfte att genomföra ett utvecklingsprojekt av fastigheten Kadetten 29 i stadsdelen Vasastan i centrala Stockholm.

Erik Penser Bank är Certified Adviser och likviditetsgarant.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige