Image
Liljeholmstorgets Galleria.
Liljeholmstorgets Galleria. Bild: Citycon

Nyöppningar i Liljeholmstorget Galleria

Uthyrning Liljeholmstorget Galleria växer och breddar utbudet med två nya butiker. Under våren kommer gallerian att få tillskott av en smyckeskedja och en väskbutik.
Publicerad den 2 April 2024

Glitter är en svensk smyckes- och accessoarkedja md ca 150 butiker i fyra länder i Norden. I Liljeholmstorget Galleria öppnar Glitter upp sin nya butik den 25 april. Butiken är 52 kvadratmeter och ligger i före detta Teknikmagasinets lokal.

– Vi är mycket glada inför öppnandet av en ny butik i Liljeholmstorget Galleria och att få bjuda på en härlig shoppingupplevelse, säger Helena Wahlsten, försäljningschef, Glitter.

Senare under våren öppnar ytterligare en ny butik upp sina dörrar. Det handlar om Lundbergs Väskor, som har funnits i Liljeholmstorget Galleria sedan starten, som öppnar upp i en ny och större lokal på ca 120 kvadratmeter, i Webbhallens tidigare lokal.

– Vi jobbar kontinuerligt med att kunna erbjuda ett så attraktivt och intressant utbud, eftersom vi vet att våra besökare uppskattar att kunna sköta alla sina ärenden på ett och samma ställe. Nu har vi dessutom flera spännande nyöppningar på gång inför våren och det är vi mycket glada över, säger Lotta Moos, Centrumchef för Liljeholmstorget Galleria.

Liljeholmstorget Galleria ägs av Citycon och består av närmare 90 butiker, caféer och restauranger, olika typer av service samt ett vårdhus med vårdcentral, tandläkare och 20-talet andra verksamheter.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige