Image
Stina Lindh Hök, vd för Nyfosa.
Stina Lindh Hök, vd för Nyfosa. Bild: Nyfosa

Nyfosa säljer blandfastigheter för 145 miljoner

Transaktioner Nyfosa har avyttrat två fastigheter i Eskilstuna till ett försäljningspris om 145 miljoner kronor. Fastigheterna består av bostäder och kommersiella lokaler.
Publicerad den 10 Mars 2022
Annons
Image

Fastigheterna omfattar en yta om totalt 7 300 kvadratmeter med ett hyresvärde om cirka 11 miljoner kronor. Köpare är Podium Fastigheter AB. Frånträde är planerat till den 31 mars 2022.

– Vi säljer vidare fastigheter med stor del bostäder som vi förvärvade i en större portföljaffär under 2020. Vi ser löpande över vårt bestånd för att hitta möjligheter både vad gäller förvärv och avyttringar, kommenterar Stina Lindh Hök, vd för Nyfosa.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsbolaget på frammarsch i textilstaden

Bolag Delar av Borås centrum står inför en spännande utveckling de närmaste åren då Pulsen Fastigheter ska förtäta med närmare 60 000 kvadratmeter bostäder och kommersiella ytor. Nyligen avslutades samrådet för den detaljplan som håller på att tas fram, och här berättar Pulsens vd Christer Södeliden mer om planerna för området – och hur bolaget siktar på att växa i övrigt framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige