Image

Nya hyresgäster öppnar i Kista Galleria

Uthyrning Flera nya aktörer öppnar i Kista Galleria. Bland dessa återfinns Nordic Wellness som hyr 760 kvadratmeter och Afound som hyr 2 000 kvadratmeter.
Publicerad den 25 Juni 2018
Kista Galleria. Bild: Citycon
Kista Galleria.

– Vi är ett familjekoncept som erbjuder inspirerande och rolig träning för människor i alla åldrar. På det sättet bidrar vi till den allmänna folkhälsan. Det nya gymmet kommer att vara toppmodernt, ha generösa öppettider och erbjuda funktionell träning för alla. Vi tror det kommer passa Kista Galleria mycket bra då det är en dynamisk plats med mycket folk i rörelse, säger Magnus Wilhelmsson, vd på Nordic Wellness.

Ytterligare tillskott är Afound, mobiltillbehörsbutiken Mobello och tespecialisten Tea House. De båda senare öppnar under sommaren. Idén med Afound är att erbjuda en mix av premium-varumärken, vintage, klassiker och highstreet-varumärken. Sortimentet handplockas samt anpassas till vad kunderna efterfrågar.

– Kista Galleria har en mycket urban, internationell kundgrupp som vi tror kommer att uppskatta Afound som en ny och engagerande köpupplevelse med ett ständigt föränderligt utbud, säger Magnus Åkesson, affärsområdeschef på Citycon. Med sina 19 miljoner besökare är Kista Galleria ett utmärkt läge för nya koncept som söker en bred publik.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige