Image
Thomas Thunblom.
Thomas Thunblom. Bild: HSB

Ny vd på HSB Uppsala

Karriär HSB Uppsalas styrelse har utsett Thomas Thunblom till ny vd. Han tillträder den 10 mars.
Publicerad den 4 Mars 2022

Thomas Thunblom kommer närmast från en tjänst som förvaltningsdirektör för Fastighet och service på Region Uppsala. Han har tidigare arbetat med fastighetsfrågor inom Enköpings kommun, Uppsala kommun samt Upplands Väsby kommun.

– Vi är mycket glada över att få välkomna Thomas till oss i HSB Uppsala. Hans erfarenheter och kompetens passar mycket väl i det arbete som hela bostadssektorn idag står inför, och vi ser fram emot att tillsammans med Thomas möta dessa utmaningar, säger Lena Rönnberg, styrelseordförande.

– Det ska bli både roligt och spännande att få leda en så framgångsrik och anrik organisation som HSB Uppsala. Som vd för HSB Uppsala vill jag fortsätta ett gott arbete i medlemmarnas tjänst, leda och utveckla samarbetet med samarbetspartners och övriga HSB-föreningar i landet. Min roll som vd är att tillsammans med alla medarbetare inom HSB Uppsala skapa bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i det arbetet, säger Thomas Thunblom.

Thomas Thunblom efterträder Göran Jaxéus som går i pension efter nästan nio år som vd.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige