Image
Sebastian Wickert.
Sebastian Wickert. Bild: Booli

Ny vd på Booli

Karriär Sebastian Wickert blir ny vd på Booli och systerbolaget Hitta Mäklare.
Publicerad den 25 Februari 2019

Kalle Nilvér har beslutat att lämna sin vd-roll på Booli för att ägna sig helhjärtat åt klimat- och miljöfrågor. Sebastian Wickert tar över rollen som vd med omedelbar verkan. Flera förändringar i ledande positioner sker i samband med vd-bytet.

– Jag har tagit det för mig mycket svåra beslutet att säga upp mig. Jag trivs fantastiskt bra på Booli, men vill nu ägna mig till 100 procent åt att försöka lämna över en hyfsat levande planet till mina barn och deras generation. Det känns väldigt bra att ett så kompetent och sammansvetsat team, med Sebastian som ny vd, nu tar över och fortsätter bygga fantastiska tjänster som förbättrar bostadsmarknaden, säger Kalle Nilvér.

Sebastian Wickert har varit på Booli sedan 2012 - senast som ansvarig för Boolis systersajt Hittamäklare.

– Det känns inspirerande att nu ta över rollen som vd på Booli och HittaMäklare. Våra starka produkter tillsammans med ett fantastiskt team och SBAB som ägare innebär att vi har en spännande resa framför oss de närmaste åren. Jag tror verkligen på det vi gör och vet att vi kommer ta stora kliv för att tillsammans förbättra Sveriges bostadsmarknad, säger Sebastian Wickert.

Rollen som ansvarig för mäklarguiden Hittamäklare tar Alexandra Eldin över. Alexandra har tidigare varit operativt -och marknadsansvarig på Hittamäklare. Hon har jobbat på Booli sedan 2013. Andreas Löwgren och Emil Kaiser kommer båda få roller som vice vd på Booli.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige