Image

Ny vd för Familjebostäder

Karriär Jonas Schneider har utsetts till ny vd för Familjebostäder. Han kommer närmast från en roll som vice vd vid Stockholm Stadshus.
Publicerad den 12 April 2018
Jonas Schneider. Bild: Familjebostäder
Jonas Schneider.

– Jag ser fram emot att leda ett bostadsbolag som är i stark tillväxt. Vi ska se till att Stockholm får tusentals nya hyresrätter de kommande åren samtidigt som vi stärker vårt kunderbjudande och relationen till våra hyresgäster och entreprenörer. Vi kommer fortsätta ta ett stort ansvar för utvecklingen av de områden där vi har våra fastigheter, säger Jonas Schneider.

Jonas Schneider har en gedigen bakgrund i Stockholms stad. Innan rollen som vice vd vid Stockholm Stadshus har han varit verksam som vice vd vid såväl Svenska Bostäder som Familjebostäder samt vd för Stadsholmen.

Jonas Schneider ersätter från 1 april Anette Sand som samma datum tillträdde rollen som vd vid Stockholmshem.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige