Image
Bo de Besche.
Bo de Besche. Bild: Vasakronan

Ny regionchef för Vasakronan i Uppsala

Karriär Bo de Besche blir ny regionchef för Vasakronan i Uppsala.
Publicerad den 23 September 2020

Bo de Besche är i dag affärsområdeschef Stockholm Nord. Han efterträder Jan-Erik Hellman, som för en tid sedan tillträdde rollen som chef fastighetsutveckling Stockholm/Uppsala.

Bo de Besche har en bakgrund som fastighetsekonom och lång erfarenhet från Vasakronan. Först i rollen som förvaltare innan han 2010 gick in i rollen som affärsområdeschef Stockholm Nord, bolagets näst största affärsområde. I sin nya roll som regionchef kommer Bo de Besche att ingå i Vasakronans ledningsgrupp.

– Bo har ett starkt affärsfokus, gedigen kunskap om Vasakronan och är en uppskattad chef och ledare. Han kommer att vara en tillgång både i bolagets ledningsgrupp och i den fortsatta utvecklingen av vår verksamhet i Uppsala, säger Johanna Skogestig, vd Vasakronan.

Bo de Besche tillträder sin nya tjänst den 1 november.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så påverkas marknaden av Amazons intåg

Handel Efter år av spekulationer och väntan har Amazon nu lanserats i Sveriges. Emma Hernell, vice vd för HUI Research, berättar för Fastighetssverige om handelskonsekvenserna av Amazons etablering, hur köpmönstren kan förändras och vilka konsumtionssegment som framför allt utmanas av den amerikanska jätten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY