Image

Ny partner i Optimal

Karriär Thomas Cassel är ny partner i konsultföretaget Optimal.
Publicerad den 1 Februari 2012

Thomas Cassel har över 30 års erfarenhet inom området detaljhandel och utveckling av handelsplatser. Han är även aktiv inom FM-sektorn och kommer närmast från Swedavia Arlanda Flygplats där han de senaste tio åren var övergripande ansvarig för flygplatsens samtliga kommersiella verksamheter; terminaler, marktransporter, hospitality och affärsutveckling. Han var även ansvarig för koncernens tjänsteutveckling inom telekom och IT.

Thomas Cassel har tidigare arbetat med stadsdelsutveckling i Stockholm, med kommunala köpcentra samt som etableringschef för flera detaljhandelsföretag.

- Thomas stora bredd och kompetens är ett riktigt välkommet tillskott för Optimals utveckling som bolag. Särskilt förstärker vi vår strategiska rådgivning och med Thomas förmåga att tänka helhet i kombination med trend & omvärldsbevakning kan vi med rätta ge det samlade och breda stöd inom fastighetsutveckling gentemot fastighetsägare som Optimal har som affärsidé, säger Kenneth Christensen, vd Optimal.

- Vi jobbar alltid i team med våra uppdrag och nu har vi förstärkt vårt lag ytterligare, vilket vi är både glada och stolta över, säger Dominika Andræ, partner och styrelseordförande i Optimal.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Optimal på Branschguiden

När fastighetsutveckling kräver passion.
Optimal utvecklar och förädlar handelsplatser. Vi startade 2008 och är ett ungt företag med kreativa idéer som vågar tänka i nya banor. Samtidigt så har våra medarbetare lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och uthyrning inom fastighetsbranschen vilket medför att vi har en trygg kunskapsgrund att stå på. Lägg till vårt passionerade förhållningssätt mot att utveckla framgångsrika handelsplatser så förstår du vår företagsfilosofi.

Läs mer om Optimal på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Styrelsesammansättning à la Mindus: Så här har fastighetsbolagen avkastat

Bolag Äger ledamöterna aktier för mer än fem gånger årsarvodet? Och leder ett större ägande hos ledamöterna till högre avkastning? David Mindus lyfte frågan i sitt hyllade vd-ord i Sagax årsredovisning. Vi har undersökt hur det ser ut i fastighetsbolagen – och hur avkastningen har varit för de olika kategorierna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY