Image

Ny partner i Optimal

Karriär Thomas Cassel är ny partner i konsultföretaget Optimal.
Publicerad den 1 Februari 2012

Thomas Cassel har över 30 års erfarenhet inom området detaljhandel och utveckling av handelsplatser. Han är även aktiv inom FM-sektorn och kommer närmast från Swedavia Arlanda Flygplats där han de senaste tio åren var övergripande ansvarig för flygplatsens samtliga kommersiella verksamheter; terminaler, marktransporter, hospitality och affärsutveckling. Han var även ansvarig för koncernens tjänsteutveckling inom telekom och IT.

Thomas Cassel har tidigare arbetat med stadsdelsutveckling i Stockholm, med kommunala köpcentra samt som etableringschef för flera detaljhandelsföretag.

- Thomas stora bredd och kompetens är ett riktigt välkommet tillskott för Optimals utveckling som bolag. Särskilt förstärker vi vår strategiska rådgivning och med Thomas förmåga att tänka helhet i kombination med trend & omvärldsbevakning kan vi med rätta ge det samlade och breda stöd inom fastighetsutveckling gentemot fastighetsägare som Optimal har som affärsidé, säger Kenneth Christensen, vd Optimal.

- Vi jobbar alltid i team med våra uppdrag och nu har vi förstärkt vårt lag ytterligare, vilket vi är både glada och stolta över, säger Dominika Andræ, partner och styrelseordförande i Optimal.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige