Image

Ny kommunikationschef på White

Bygg/Arkitektur Matti Kataja är ny kommunikationschef på White arkitekter. Han kommer närmast från PR-byrån Prime där han har arbetat med publicitet och public affairs-frågor.
Publicerad den 22 Mars 2013
Matti Kataja. Bild: White
Matti Kataja.

– White vann nyligen arkitekttävlingen om framtidens Kiruna i hård internationell konkurrens, det har fått stor uppmärksamhet i svenska medier. En av mina uppgifter nu är att skapa publicitet kring det och andra av Whites projekt internationellt, säger Matti Kataja, kommunikationschef på White.

På Prime arbetade han med mediekontakter, marknadsföring, opinionsbildning och
kriskommunikation. Parallellt med konsultjobbet har han även undervisat i PR vid Berghs
School of Communication i Stockholm och vid Umeå universitet.

Han har även en bakgrund som pressekreterare för Vänsterpartiets tidigare partiledare Lars Ohly.

– Kommunikation är en framgångsfaktor för att vi ska bli det ledande skandinaviska arkitektkontoret på den internationella marknaden. Med Mattis bakgrund och gedigna erfarenhet växlar vi upp ytterligare i vår dialog med omvärlden, säger Monica von Schmalensee, vd på White.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige