Image

Ny CIO på Tyréns

Karriär Tyréns har rekryterat Claes-Håkan Johansson till rollen som CIO på företaget. Han kommer senast från Riksrevisionen och tar nu också plats i Tyréns ledningsgrupp.
Publicerad den 18 April 2017
Claes-Håkan Johansson. Bild: Tyréns
Claes-Håkan Johansson.

Den nye CIO:n på Tyréns får nu som uppgift att modernisera, utveckla och effektivisera koncernens IT-miljö och organisation.

– Vi är glada att kunna rekrytera Claes-Håkan. Han har gedigen erfarenhet av att driva och utveckla strategiskt arbete på ledningsnivå. Nu får han en plats i vår ledningsgrupp och ska ta ett övergripande ansvar för genomförandet av koncernens IT-strategi och transformation. Ytterst handlar det om att samla och utveckla Tyréns digitala kompetens och verktyg för att skapa en ännu bättre leverans till våra kunder, säger Ulrika Francke, vd för Tyréns.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige