Image

Ny CFO för Bonnier Cityfastigheter

KARRIÄR Ingvor Andersson har rekryterats som CFO på Bonnier Cityfastigheter AB. Hon kommer närmast från en befattning som CFO för Landic Property Sverige.
Publicerad den 25 Februari 2008

Ingvor Andersson kommer som medlem i ledningsgruppen att ansvara för Bonnier Cityfastigheters finans- och ekonomifunktion och dessutom arbeta med utveckling av företagets verksamhet.

Ingvor Andersson är 36 år och har på Landic Property Sverige (Keops Asset Management) varit CFO för den svenska verksamheten. Dessförinnan arbetade hon som CFO för fastighetsbolaget CLS Holdings svenska verksamhet. Hon har även arbetat som Corporate Financier på en investment bank i London och som revisor på PWC.

- Vi är mycket glada över att få med Ingvor Andersson i laget. Hennes breda erfarenhet, solida kunskaper och höga ambitioner kommer att vara en viktig förstärkning för att aktivt hantera utvecklingen av vår verksamhet och vidareförädlingen av fastighetsportföljen, säger Tomas Hermansson, vd för Bonnier Cityfastigheter AB.

Ingvor Andersson tillträder befattningen den 1 mars 2008.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige