Image

Norrvidden hyr ut och flyttar

Uthyrning Norrvidden hyr ut 1 400 kvadratmeter på Stora Torget i Sundsvall, där Norrvidden har sitt eget kontor i dag. Norrvidden flyttar i stället till Metropol.
Publicerad den 18 Mars 2011
Annons
Image

- Norrviddens kontor samt intilliggande ytor passar Migrationsverket mycket bra varför vi väljer att göra den här rockaden, säger Bo Tjälldén marknadsområdeschef på Norrvidden Fastigheter i Sundsvall.

- Vi har nu lyckats hjälpa en mycket långsiktig hyresgäst med sina lokalbehov i ett fantastiskt fint läge i Stenstaden, säger Bo Tjälldén.
Det är både Norrviddens huvudkontor och dess lokalkontor som till sommaren flyttar till Metropol.

- Vi ser Metropol som en stark mötesplats med en intressant mix av små och stora företag. Fastigheten har ett bra och lättillgängligt läge och alla de faciliteter vi behöver, berättar Peter Andersson, vd på Norrvidden Fastigheter AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY