Image

Norrvidden hyr ut och flyttar

Uthyrning Norrvidden hyr ut 1 400 kvadratmeter på Stora Torget i Sundsvall, där Norrvidden har sitt eget kontor i dag. Norrvidden flyttar i stället till Metropol.
Publicerad den 18 Mars 2011

- Norrviddens kontor samt intilliggande ytor passar Migrationsverket mycket bra varför vi väljer att göra den här rockaden, säger Bo Tjälldén marknadsområdeschef på Norrvidden Fastigheter i Sundsvall.

- Vi har nu lyckats hjälpa en mycket långsiktig hyresgäst med sina lokalbehov i ett fantastiskt fint läge i Stenstaden, säger Bo Tjälldén.
Det är både Norrviddens huvudkontor och dess lokalkontor som till sommaren flyttar till Metropol.

- Vi ser Metropol som en stark mötesplats med en intressant mix av små och stora företag. Fastigheten har ett bra och lättillgängligt läge och alla de faciliteter vi behöver, berättar Peter Andersson, vd på Norrvidden Fastigheter AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige