Image
Micael Antamo och Susanna Roback.
Micael Antamo och Susanna Roback. Bild: Norrevo Fastigheter/Crelle

Norrevo och Lejonfastigheter byter vd:ar

Bolag I höstas meddelades att Micael Antamo lämnar Norrevo för att bli vd för Lejonfastigheter. Nu står det klart att hans ersättare som vd för Norrevo blir Lejonfastigheters tf vd Susanna Roback.
Publicerad den 28 Januari 2019

– Vi glada över att vi rekryterat Susanna till att leda det fortsatta arbetet med utveckla Norrevo. Susanna har en betydande erfarenhet av att utveckla och förvalta offentliga fastigheter, säger Mårten Arnberg (S), styrelseordförande, Norrevo Fastigheter.

Norrevos vision och drivkraft är att skapa förutsättningar för hållbara, trygga och pedagogiska miljöer för ett levande Norrköping.
– Jag är mycket glad över att få förtroendet och möjligheten att leda Norrevo och tillsammans med medarbetare, kunder och styrelse ta nästa steg i företagets utveckling. Tillsammans ska vi skapa förutsättningar för mer hållbara, trygga och pedagogiska miljöer i Norrköping, säger Susanna Roback, tillträdande vd, Norrevo Fastigheter.

Susanna Roback har en lång och gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen. I dag är hon verksam som fastighetschef och tillförordnad vd för Lejonfastigheter. Tidigare har hon bland annat varit chef för FM centrum inom Region Östergötland samt regionchef och affärschef inom Riksbyggen.

Susanna Roback tillträder befattningen den 11 mars.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige