Image
Per-Martin Eriksson, vd för Nordr.
Per-Martin Eriksson, vd för Nordr. Bild: Nordr

Nordr flyttar till nya kontor i Sverige

Bolag Nordr lämnar sina nuvarande kontor och flyttar till nya lokaler i Stockholm, Göteborg och Skåne. Kontorsskiftet är en följd av delningen från Veidekkekoncernen och genomförs under hösten.
Publicerad den 24 September 2020

Först ut att flytta är Nordrs verksamhet i Stockholm, som just lämnat Veidekkes kontor på Svetsarvägen i Solna till förmån för nya lokaler i direkt anslutning till Mall of Scandinavia. Hyresvärd i båda fallen är Fabege.

– Vi trivs väldigt bra i Solna och med Fabege, så det känns väldigt bra. Flytten är naturlig, eftersom vi nu ska leva ett eget liv, fristående från Veidekkekoncernen, säger Nordr Sveriges vd Per-Martin Eriksson.

Företagsnamnet Nordr etablerades 1 september då ett konsortium bestående av Fredensborg AS, Fredensborg Bolig AS, Norwegian Property ASA och Union Realkapital förvärvade Veidekkes fastighetsutvecklingsverksamhet i Norge och Sverige. Vd för den nybildade koncernen är Baard Schuman.

Även i Göteborg kommer Nordr att lämna sitt nuvarande kontor på Falkenbergsgatan för ett nytt hos Kungsleden på Grafiska Vägen 2. Flytten går under september månad.

I Skåne skiftar Nordr både kontor och stad då flyttlasset går 1 november från centrala Lund till The Edge i Hyllie utanför Malmö. Hyresvärd i Malmö är Midroc.

Även i Norge kommer Nordr att lämna dagens kontor, som delas med Veidekke, i Oslo, Bergen, Stavanger och Trondheim under hösten.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

David Mindus: "Uteslutande pris relativt risk avgör var vi investerar"

Bolag Sagax ökar hyresintäkter och förvaltningsresultat i det tredje kvartalet och höjer dessutom vinstprognosen för helåret. Företagets vd David Mindus berättar för Fastighetssverige hur han ser på fler förvärv framöver. Det här avgör var de investerar och då är de redo att gå in på nya marknader.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY