Image
Bild: Istock

Nordr erhåller markanvisning i Borstahusen

Bygg/Arkitektur Nordr har tilldelats en markanvisning för Svingen 1, i Borstahusen utanför Landskrona. Anvisningen omfattar totalt 6 945 kvadratmeter färdig byggrätt som ska inrymma ett flerbostadshus om 48 bostäder, samt tio radhus.
Publicerad den 29 September 2021

Nordr har utvecklat bostäder i Borstahusen tidigare. Den nu tilldelade marken ligger i områdets mest eftertraktade läge intill golfbanans entré och nyanlagda park, med närhet till både hav och väl fungerande kommunikationer.
– Vi är väldigt glada över det fortsatta förtroendet från Landskrona kommun och ser fram emot att fortsätta utvecklingen av Borstahusen tillsammans, säger Leif Danielsson, vd för Nordr Sverige.

Utbyggnaden av Borstahusen är en av Landskrona kommuns strategiska satsningar och området Strandstaden, som nu markanvisas, är den sista detaljplanen i området. Det innebär att Svingen 1 omges av ett väl fungerande närområde som är så gott som färdigställt.

Säljstart planeras äga rum under 2022.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Acrinova tar sig an Nasdaqs huvudlista

Bolag Nästa vecka flyttas Arcinova upp på Nasdaq Stockholm. Det är ett betyg på att företaget går rätt väg, menar vd:n Ulf Wallén som inte tycks oroad av den senaste tidens turbulenta aktiemarknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige