Image
Takomo Base.
Takomo Base. Bild: Nordika

Nordika tecknar tre nya hyresavtal i Helsingfors

Uthyrning Nordika har hyrt ut totalt 4 000 kvadratmeter i kontorsfastigheten Takomo Base in Sockenbacka i Helsingfors under 2023.
Publicerad den 2 Februari 2024

Senast tillskottet av hyresgäster till fastigheten är Fresenius (globalt hälsovårdsbolag), Mekalasi (försäljning och marknadsföring av högkvalitativa sjukvårdsprodukter) and Qicraft (exklusiv distributör av det italienska varumärket Technogym och ledande partner i Norden för olika träningslösningar). Hyresavtalen motsvarar cirka 2 100 kvadratmeter.
– Vi har ett stort fokus på att erbjuda våra hyresgäster lokaler med hög standard och bra fastighetsförvaltning. Detta är något som våra befintliga hyresgäster och nya hyresgäster uppskattar. Vi är glada att Fresenius, Mekalasi och Qicraft har valt att komma till oss på Takomo Base, där de har access till elbilladdning, lobbyservice samt restaurang. Ytterligare service som kommer inom kort är cykelgarage och ett uppdaterad gym via Qicraft. säger Antti Venermo, Head of Asset Management Finland.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Artikelserien del 4: Från ruinens brant till lyckad rekonstruktion

Bolag Ett turbulent år. Så kan man sammanfatta året mellan 2019 till 2020 för Real Holding. Men de lyckades vända på skutan trots att rekonstruktionen tog mer än ett år att genomföra. Det läser du här mer om i Fastighetssveriges fjärde del i artikelserien om konkurser och rekonstruktioner vi minns.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige