Image

Nordier rekryterar två nya partners

Karriär Nordier Property Advisors förstärker sitt transaktionsteam med Anna-Carin Telin och Olof Rotbring som ansluter som partners.
Publicerad den 20 Augusti 2014

Anna-Carin Telin är utbildad fastighetsekonom från KTH och har arbetat med rådgivning i åtta år. Hon kommer senast från NAI Svefa där hon haft roller inom både värdering- och transaktionsrådgivning. Många av de genomförda transaktionerna har inkluderat byggrätter eller projektutveckling i olika skeden.

Olof Rotbring kommer från en roll som projektledare inom transaktioner hos Pangea Property Partners och tidigare analytiker på Lundberg & Partners. Han är utbildad på KTH och har nio års erfarenhet av transaktioner på den svenska fastighetsmarknaden där tyngdpunkten av de genomförda transaktionerna legat på projektfastigheter i olika skeden samt på portföljtransaktioner.

- Det är mycket glädjande att kunna välkomna Anna-Carin och Olof till oss. Båda kommer med mycket goda rekommendationer. Vi upplever ett mycket starkt momentum just nu och vi avser att förstärka organisationen ytterligare under året, säger Andreas Eneskjöld, grundare av Nordier.

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Vi är en partnerägd fastighetsrådgivare aktiv på den svenska fastighetsmarknaden. Nordiers verksamhet omfattar tre olika affärsområden: transaktion, värdering samt uthyrning och utveckling. Vi erbjuder kvalificerad rådgivning och deal-making för såväl fastighetsägare och investerare som entreprenörer. Vår approach kännetecknas av att våra seniora partners är djupt involverade i alla projekt. Det gör skillnad.

Nordiers transaktionsteam är aktiva i alla fastighetssegment och genomför affärer i hela Sverige, även på illikvida delmarknader. Vi arbetar alltid i små team,...

Läs mer om Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Hon föreslås bli ny vd för Stockholmshem

Bolag Nuvarande vd:n Anette Sand ska gå i pension vid årsskiftet – nu kan Fastighetssverige berätta vem som föreslås bli hennes ersättare.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige