Image

Nordier rekryterar två nya partners

Karriär Nordier Property Advisors förstärker sitt transaktionsteam med Anna-Carin Telin och Olof Rotbring som ansluter som partners.
Publicerad den 20 Augusti 2014

Anna-Carin Telin är utbildad fastighetsekonom från KTH och har arbetat med rådgivning i åtta år. Hon kommer senast från NAI Svefa där hon haft roller inom både värdering- och transaktionsrådgivning. Många av de genomförda transaktionerna har inkluderat byggrätter eller projektutveckling i olika skeden.

Olof Rotbring kommer från en roll som projektledare inom transaktioner hos Pangea Property Partners och tidigare analytiker på Lundberg & Partners. Han är utbildad på KTH och har nio års erfarenhet av transaktioner på den svenska fastighetsmarknaden där tyngdpunkten av de genomförda transaktionerna legat på projektfastigheter i olika skeden samt på portföljtransaktioner.

- Det är mycket glädjande att kunna välkomna Anna-Carin och Olof till oss. Båda kommer med mycket goda rekommendationer. Vi upplever ett mycket starkt momentum just nu och vi avser att förstärka organisationen ytterligare under året, säger Andreas Eneskjöld, grundare av Nordier.

Relaterade artiklar

Ämnen

Pangea Property Partners på Branschguiden

Pangea Property Partners är en oberoende corporate finance- och transaktionskonsult med fokus på den nordiska fastighetsmarknaden. Vi har stor vana av att driva igenom komplexa affärer, såväl större bolagsbildningar som försäljningar av fastighetsportföljer på låglikvida marknader. Det gör att vi kan hantverket och vet hur varje affär ska hanteras för att ge maximalt resultat för våra uppdragsgivare.

Pangea Property Partners har stor erfarenhet av affärer där nordiska fastigheter möter internationellt kapital. Vi har ett brett internationellt nätverk och över 40 procent...

Läs mer om Pangea Property Partners på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige