Image
Komfast har nu nya majoritetsägare, men bolagets ägare kommer stanna kvar i verksamheten.
Komfast har nu nya majoritetsägare, men bolagets ägare kommer stanna kvar i verksamheten. Bild: Istock

Nordic PM köper 60 procent av Komfast

Transaktioner Fastators innehavsbolag Nordic PM köper 60 procent av aktierna i Komfast, som blir koncernens tredje förvärv under 2021 och stärker tjänsteutbudet i mellersta Sverige.
Publicerad den 18 Augusti 2021
Annons
Image

Komfast är ett Borlängebaserat bolag som under lång tid varit en av Nordic PM:s externa samarbetspartners. Bland bolagets största kunder återfinns fastighetsbolagen Masmästaren, SBB och Stora Enso. Grundarna av Komfast kommer fortsatt vara delägare och verksamma i bolaget.

Genom Komfasts stora kompetensbredd inom förvaltning anser Nordic PM att man genom affären stärker sin position som rikstäckande fastighetskonsult ytterligare.
– Vi har under flera år haft ett givande samarbete med Komfast och när nu möjligheten gavs att växa tillsammans så såg vi det som en självklarhet att ta nästa steg i att bli ett fullservicehus både gällande tjänsteutbud och geografisk etablering, säger Nordic PM:s vd Jeanette Öhrn.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Artikelserie: Så mår de största arkitektkontoren i Sverige

Bygg/Arkitektur Arkitektkontoren brukar kallas fastighetsbranschens temperaturmätare. Så Fastighetssverige tog tempen på några av landets största kontor för att se hur de ser på läget nu och vad som väntar. Först ut är Sweco Architects och White.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige