Image
Ola Jonsson och Gustav Sandell.
Ola Jonsson och Gustav Sandell. Bild: Nordic PM

Nordic PM anställer duo

Bolag Nordic PM fortsätter med att växa och att förstärka organisationen med två nya medarbetare till huvudkontoret i Nacka.
Publicerad den 9 Juni 2020

Ola Jonsson har börjat som ny förvaltningschef på Nordic PM. Han kommer att vara uppdragsansvarig för bolagets kund Industrisamhället. Ola Jonsson har tidigare arbetat som både fastighetschef och asset manager på bland annat Estea och Colliers International.

Gustav Sandell anställs som ny förvaltningsadministratör. Han kommer senast från en roll som hyresredovisare på Rikshem.
– Vi är glada över att Ola och Gustav ansluter sig till oss på Nordic PM. Vi växer och det är roligt att vi får möjligheten att knyta till oss dessa två kompetenta medarbetare till våra uppdrag, säger vd Jeanette Öhrn.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är branschens högst belånade bolag

Lista Fastighetssverige har tittat närmare på de noterade fastighetsbolagens Q2-rapporter för att ta reda på hur hårt belånade de är. Här är hela listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige