Image
Ola Jonsson och Gustav Sandell.
Ola Jonsson och Gustav Sandell. Bild: Nordic PM

Nordic PM anställer duo

Bolag Nordic PM fortsätter med att växa och att förstärka organisationen med två nya medarbetare till huvudkontoret i Nacka.
Publicerad den 9 Juni 2020

Ola Jonsson har börjat som ny förvaltningschef på Nordic PM. Han kommer att vara uppdragsansvarig för bolagets kund Industrisamhället. Ola Jonsson har tidigare arbetat som både fastighetschef och asset manager på bland annat Estea och Colliers International.

Gustav Sandell anställs som ny förvaltningsadministratör. Han kommer senast från en roll som hyresredovisare på Rikshem.
– Vi är glada över att Ola och Gustav ansluter sig till oss på Nordic PM. Vi växer och det är roligt att vi får möjligheten att knyta till oss dessa två kompetenta medarbetare till våra uppdrag, säger vd Jeanette Öhrn.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills listar frågorna branschen ska hålla koll på 2023

Lista Fastighetsbranschen likt övriga delar av världen står inför en omställning på grund av all osäkerhet som präglat innevarande decenniet. Pandemi, krig och hög inflation har haft en enorm inverkan på branschen och förväntas få ringar på vattnet de kommande åren. Vad innebär detta för fastighetsbranschen på kort sikt? Fastighetssverige tog hjälp av Savills analyschef Maryrose David för att lista vad som kan vara värt att hålla utkik efter under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige