Image
Fredrik Jonsson.
Fredrik Jonsson. Bild: Niam

Niam reser 1,1 miljarder euro till Niam Nordic VII

Bolag Niam har haft sin sista stängning för sin senaste fastighetsfond, Niam Nordic VII. Med totalt 1,1 miljarder euro i eget kapital är det den största privata fastighetsfonden som rests i Norden.
Publicerad den 14 Augusti 2019

Investerarna är en blandning av offentliga och privata pensionsfonder, statligt ägda investeringsfonder, familjeföretag, försäkringsbolag, finansiella institutioner och olika typer av stiftelser.

– Vi är väldigt tacksamma över de investerare som fortsätter att stödja oss och även de nya investerare som valt oss som sin partner i Norden. Vi överträffade vårt mål med över 35 procent och är övertygade om möjligheterna på den nordiska marknaden, säger Fredrik Jonsson, vd på Niam AB.

Niam Nordic VII kan investera i alla fastighetstyper i Norden.

Den internationella advokatbyrån Osborne Clarke har varit behjälpliga vid lanseringen av Niam Nordic VII.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige