Image

Newsec tecknar tioårigt kontrakt i Tyresö Centrum

Uthyrning Newsec har tecknat ett tioårigt hyresavtal i Tyresö Centrum. De tidigare vakanta lokalerna kommer att färdigställas för Taco Bar med planerad premiär i slutet av november.
Publicerad den 3 Oktober 2012

Tyresö Centrum som har en total uthyrbar area om cirka 29 000 kvadratmeter ägs sedan februari 2011 av CBRE Global Investors.
- Tex Mex-kedjan Taco Bar är ett bra tillskott i Tyresö Centrums utbud av mat och drycker, och ytterligare ett steg i vår strävan att utveckla centrumet. Vi är väldigt glada över att kunna konvertera tomma kontorslokaler till någonting nytt som förstärker och breddar centrumets utbud av mat och dryck, säger Ari Raudasvirta, Centrumchef, Newsec Asset Management.

Likt O’Learys, som öppnar under hösten i Tyresö Centrum, kommer Taco Bar att drivas av bröderna Benjamin och Thomas Bahar.
- Vi ser fram emot att få erbjuda vårt koncept även i Tyresö Centrum. Det kommer bli en restaurang med dryga 60 sittplatser med en trevlig uteservering precis bredvid O´Learys, säger Lars Callebro, vd för Svenska Taco Bar.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige