Image

Newsec rekryterar från CBRE

Bolag Newsec rekryterar Magnus Lönn som senior auktoriserad värderare. Magnus Lönn tillträder tjänsten i augusti.
Publicerad den 22 Juni 2015
Magnus Lönn blir ny värderare på Newsec. Magnus kommer närmast från CBRE. Bild: Newsec
Magnus Lönn blir ny värderare på Newsec. Magnus kommer närmast från CBRE.

– Vi kan med glädje konstatera att vi ser en fortsatt ökad efterfrågan från våra kunder, och att vi dessutom även är en eftertraktad och attraktiv arbetsgivare ute på marknaden, säger Ulrika Lindmark, chef för Newsecs svenska värdering- och analysverksamhet.

Magnus Lönn har verkat som fastighetsvärderare på CBRE de senaste nio åren, där han bland annat arbetat med stora internationella uppdrag, och har en examen som civilingenjör från KTH.

Magnus är medlem i RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors), vilket innebär att Newsec Sweden nu har nio medlemmar. Magnus tillträder sin nya tjänst på Newsec under augusti, 2015.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggeneralen: "Wanngård (S) kallar mig blåslampa"

Karriär Stockholm nya Byggeneral ska hålla byggtakten uppe trots den vinglande ekonomin. Oscar Lavelid är personen som fått uppdraget att från årsskiftet styra och samordna stadsutvecklingen i Stockholm. Han berättar om både ansvaret och vilken stadsdel som har den mest spännande utvecklingen att vänta.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige