Image

Newsec rekryterar centrumchef från Citycon

Karriär Newsec Asset Management har rekryterat Peter Appelgren som ny centrumchef i förvaltningsuppdraget för Svenska Bostäder avseende Vällingby City. Peter Appelgren har sedan 1986 arbetat med förvaltning och utveckling av handelsfastigheter och tillträder sin nya position under mars månad.
Publicerad den 5 Mars 2012
Peter Appelgren. Bild: Newsec. Bild: Newsec
Peter Appelgren. Bild: Newsec.

- Det är mycket tillfredsställande att kunna välkomna Peter Appelgren till Newsec och till positionen som ny centrumchef i Vällingby City. Peter har en gedigen erfarenhet av, och stor kunskap om, detaljhandeln och kommer att skapa ett mervärde för såväl oss som för våra kunder, säger Björn Lindeborg, vd på Newsec Asset Management.

Peter Appelgren har sedan 1986 arbetat med förvaltning och utveckling av handelsfastigheter för bland andra Freke Detaljhandeskonsult, NCM Donaldsons och senast Citycon, där han ansvarat för Åkersberga Centrum samt Strömpilen och Länken i Umeå. Han tillträder positionen den 14 mars.
- Jag ser fram emot att tillsammans med uppdragsgivaren och mina blivande kolleger ta mig an detta uppdrag som är en spännande utmaning. Vällingby har en unik position på Stockholmskartan där kombinationen av lång historia och nyligen genomförd utbyggnad skapar en bra grund att förädla konceptet för framtiden, säger Peter Appelgren tillträdande centrumchef för Vällingby City som förvaltas av Newsec på uppdrag av Svenska Bostäder.

I samband med att Peter Appelgren tillträder sin position som centrumchef är den nya förvaltningsorganisationen komplett där Peder Berendsen, tidigare Tuna Park, blir centrumledare i Vällingby City.

Newsec Asset Management förvaltar, på uppdrag av Svenska Bostäder, Vällingby City från den 1 januari 2012.

Relaterade artiklar

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige