Image

Newsec får fortsatt förtroende avseende Nya Vattentornet 3

Bolag Newsec har tecknat nytt förvaltningsavtal med Nordic Tower Properties, ägt av Partners Group, gällande fortsatt förvaltning av fastigheten Nya Vattentornet 3 i Lund. Avtalet inkluderar kontraktsförvaltning, ekonomisk förvaltning och teknisk förvaltning och löper under tre år.
Publicerad den 15 September 2014

- Vi är glada att ha erhållit fortsatt förtroende att förvalta Nya Vattentornet 3 och ser fram emot ett nära samarbete med fokus på ökat mervärde för båda parter genom aktiv förvaltning, säger Victor Wettergren, kundansvarig, Newsec Asset Management.

Det nya avtalet avser fastigheten Nya Vattentornet 3 i Lund med en area om cirka 25 000 kvadratmeter. Partners Group förvärvade nyligen fastigheten från Niam. Newsecs avtal löper under tre år och inkluderar kontraktsförvaltning, ekonomisk förvaltning och teknisk förvaltning.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige