Image

Newsec-duo till Cushman & Wakefield i Göteborg

Karriär Cushman & Wakefield har anställt Joel Sandwall och Henrik Fahlén till Capital Markets på Cushman & Wakefields kontor i Göteborg. Transaktionsduon kommer närmast från Newsec Investment.
Publicerad den 23 September 2015
Joel Sandwall. Bild: Cushman & Wakefield
Joel Sandwall. Henrik Fahlén. Bild: Cushman & Wakefield
Henrik Fahlén.

Joel Sandwall och Henrik Fahlén har båda en stark förankring i västra/södra Sverige och i Göteborgsregionen samt gedigen transaktionserfarenhet. Joel Sandwall hade senast en roll som vice vd för Newsec Investment och har magisterexamen i industriell & finansiell ekonomi från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet.

Henrik Fahlén var närmast Senior Manager och ansvarig för koordineringen av verksamheten på Newsec Investments kontor i Göteborg och Malmö. Båda har över tio års erfarenhet av transaktionsrådgivning och har varit inblandade i en stor del av de transaktioner som skett i regionen.

- Vi är ett sammansvetsat team som funnits i marknaden länge och som jobbar bra ihop. Då är det extra roligt att komma till ett bolag där det just nu sker så mycket positivt. Tillsammans med våra nya affärsinriktade kollegor kommer vi att kunna skapa riktigt bra affärer för våra kunder och bidra till ökade marknadsandelar för Cushman & Wakefield, säger Joel Sandwall, director på Cushman & Wakefield i Göteborg.

- Det händer mycket på nya Cushman & Wakefield och den förstärkning vi nu gör ligger helt rätt i tiden, inte minst då investeraraktiviteten i regionen förväntas fortsätta att vara stark. Vi kommer att följa upp satsningen med ytterligare rekryteringar och tillsammans med de större affärer vi nu gör kommer vi att märkas mycket i regionen framöver, säger Agneta Jacobsson, Head of Cushman & Wakefield i Sverige och Norden.

Relaterade artiklar

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fler vill ha tyst på kontoret

Stora Kontorsdagen Göteborg 25 procent av svenska kontorsarbetare meddelar att de saknar utrymmen för tyst och fokuserat arbete på sin arbetsplats. Det visar en Demoskopundersökning beställd av Mer Arkitekter. Bristen på denna typ av arbetsplatser leder till stress och sjukfrånvaro. Utformningen och användandet av arbetsplatser har nu blivit en folkhälsofråga.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige