Image

Cushman & Wakefield rekryterar inom hyresgästrådgivning

Uthyrning Cushman & Wakefield rekryterar två personer från JLL.
Publicerad den 17 September 2015

Cushman & Wakefield rekryterar Tom Wadegård och Gustaf Benndorf, som båda närmast kommer från JLL, där de har arbetat med hyresgästrepresentation för svenska och internationella kunder.

Tom Wadegård har tidigare arbetat på Akademiska Hus, Ferax och Sveriges Lantbruksuniversitet och har en kandidatexamen i företagsekonomi från Uppsala Universitet. Gustaf Benndorf har tidigare arbetat på Nordier och Solna Stad och är civilingenjör från KTH.

- Vi tycker att Cushman & Wakefield nu har blivit en otroligt spännande aktör med stor global räckvidd men också med en stark kultur i Sverige, som vi vill bli en del av, säger Tom Wadegård.

- Sammanslagningen av DTZ och Cushman & Wakefield erbjuder mycket intressanta alternativ för våra fortsatta karriärer, säger Gustaf Benndorf.

- Vi är otroligt glada över att vi har kunnat attrahera också Tom och Gustaf. De brinner både för konsultrollen och för att arbeta med hyresgäster/occupiers och de kommer att göra stor nytta för våra kunder. Tillsammans med det befintliga teamet inom Occupier Services, under ledning av Marie Cronström, får vi en utmärkt plattform att bygga på, säger Agneta Jacobsson, vd för Cushman & Wakefield i Sverige och Norden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige