Image
Millandra Lindström.
Millandra Lindström. Bild: New Property

New Property stärker sitt retail-team

Bolag New Property Retail & Development utökar teamet med Millandra Lindström som Business Developer.
Publicerad den 17 Maj 2022

Millandra Lindström kommer närmast från Retail Headquarters, där hon har arbetat som Kommersiell Projektledare.
– Vi letar alltid efter möjligheter att vässa vårt team och är väldigt glada över att få välkomna Millandra till New Property. Hennes positiva energi och drivkraft gör att hon tillsammans med oss andra i teamet kommer skapa innovativa lösningar och lönsamhet för både fastighetsägare och hyresgäster. Vi kan nu ta oss an ännu fler uppdrag för att skapa fler spännande och levande gatuplan, säger Sofia Petzelius, vd för New Property Retail & Development.
– Det känns oerhört spännande att få ta del av ett större team där det finns en fantastisk synergi mellan de olika avdelningarna. Detta skapar en mer nyanserad helhetsbild i arbetet, vilket är mer aktuellt nu än någonsin, säger Millandra Lindström.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

New Property på Branschguiden

New Property tar ett brett grepp på fastigheter och lokaler. Vi skapar och genomför stora och små fastighetstransaktioner över hela landet samtidigt som vi är Sveriges främsta uthyrningskonsult – med fokus på Stockholm. Det är ett stort arbetsfält som betyder att vi kan öppna fler dörrar till en god affär. Och – att vi har resurser att hjälpa dig från idé till slutförande.

Läs mer om New Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter hajpen – så ser framtiden ut för padelhallarna

Sverige Från underbar och älskad av alla till övergiven och med hål att fylla – den svenska padelhajpen har kommit av sig rejält. Hallar och banor står tomma och nu börjar rapporter komma om nedläggningar av hela anläggningar. Men vad händer med själva fastigheterna nu när boomen passerat zenit? Anders Elvinsson, chef för värdering och strategisk rådgivning på Cushman & Wakefield, ger sin bild av padelns framtid, branschens beredskap och omställningsmöjligheterna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige