Image
Millandra Lindström.
Millandra Lindström. Bild: New Property

New Property stärker sitt retail-team

Bolag New Property Retail & Development utökar teamet med Millandra Lindström som Business Developer.
Publicerad den 17 Maj 2022

Millandra Lindström kommer närmast från Retail Headquarters, där hon har arbetat som Kommersiell Projektledare.
– Vi letar alltid efter möjligheter att vässa vårt team och är väldigt glada över att få välkomna Millandra till New Property. Hennes positiva energi och drivkraft gör att hon tillsammans med oss andra i teamet kommer skapa innovativa lösningar och lönsamhet för både fastighetsägare och hyresgäster. Vi kan nu ta oss an ännu fler uppdrag för att skapa fler spännande och levande gatuplan, säger Sofia Petzelius, vd för New Property Retail & Development.
– Det känns oerhört spännande att få ta del av ett större team där det finns en fantastisk synergi mellan de olika avdelningarna. Detta skapar en mer nyanserad helhetsbild i arbetet, vilket är mer aktuellt nu än någonsin, säger Millandra Lindström.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

New Property på Branschguiden

New Property tar ett brett grepp på fastigheter och lokaler. Vi skapar och genomför stora och små fastighetstransaktioner över hela landet samtidigt som vi är Sveriges främsta uthyrningskonsult – med fokus på Stockholm. Det är ett stort arbetsfält som betyder att vi kan öppna fler dörrar till en god affär. Och – att vi har resurser att hjälpa dig från idé till slutförande.

Läs mer om New Property på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Artikelserie: Så mår de största arkitektkontoren i Sverige

Bygg/Arkitektur Arkitektkontoren brukar kallas fastighetsbranschens temperaturmätare. Så Fastighetssverige tog tempen på några av landets största kontor för att se hur de ser på läget nu och vad som väntar. Först ut är Sweco Architects och White.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige