Image
Bild: Norrporten

Nerikes Allehanda flyttar in hos Norrporten

Uthyrning Efter 80 år lämnar tidningen Nerikes Allehanda sitt tidningshus i Örebro för nya lokaler hos Norrporten. Flytten går till Klostergatan i centrala staden, till lokaler som blivit tillgängliga när SCB effektiviserat sin yta i samma fastighet.
Publicerad den 6 December 2012
Efter 80 år lämnar tidningen Nerikes Allehanda sitt tidningshus i Örebro för nya lokaler hos Norrporten. Bild: Norrporten. Bild: Norrporten
Efter 80 år lämnar tidningen Nerikes Allehanda sitt tidningshus i Örebro för nya lokaler hos Norrporten. Bild: Norrporten.

- Vi är glada och stolta över att vi fått förtroendet att bli ny hyresvärd åt Nerikes Allehanda och Promedia. Vi kommer att bygga om lokalerna till ett modernt och flexibelt kontor anpassat för hyresgästens verksamhet. Tillsammans kommer vi att skapa framtidens mediehus, säger Hans Hjalmarsson, marknadsområdeschef på Norrporten.

En ombyggnation inleds i sommar och inflyttning beräknas till november 2013.
- Våra nuvarande lokaler finns i en vacker och symbolisk byggnad som utgör en del av Örebros stadsbild, men som inte främjar den takt, kreativitet och samhörighet som vi eftersträvar i vår verksamhet, säger Lena Larsson, vd för Mediebolaget Promedia i Mellansverige AB.
- I nya, moderna, lokaler får NA:s medarbetare bättre förutsättningar att arbeta och utveckla våra olika publiceringskanaler. Det underlättar när vi i framtiden blir ännu mer flexibla, effektiva och öppna mot våra läsare och kunder, säger NA:s tidningschef Lennart Håkansson.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

NCC-vd:n: "Vi är inte immuna"

Bolag Det är samma marknad som förra året. Det säger NCC:s vd Tomas Carlsson när han kommenterar marknadsutsikterna. Även om vissa områden i bolaget har det något tuffare så påverkas kassaflödet positivt av att de inte har investerat i fastighetsutveckling under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige