Image

NCC PD hyr ut på Torsplan

Uthyrning NCC Property Development har tecknat hyresavtal med den nationella apotekskedjan Doc Morris för nyetablering i kontors- och handelshuset Torsplan i Stockholm. Systembolaget och dagligvarukedjan PrisXtra är redan klara som hyresgäster.
Publicerad den 6 Oktober 2011

Doc Morris är en snabbt växande apotekskedja med över 100 tecknade hyreskontrakt sedan starten i början av 2010. I samtliga fall handlar det om nya butiker i områden med attraktiva handelslägen.
– Att DocMorris väljer Torsplan är ett mått på fastighetens attraktionsvärde. En av våra viktigaste målsättningar är att bygga för trivsel och arbetsmiljö. På så sätt tillgodoser vi både hyresgästernas och konsumenternas behov, säger Fredrik Hemborg, regionchef på NCC Property Development.

Målet med Torsplan är att skapa en kommersiell knytpunkt och naturlig mötesplats i Stockholms innerstad. En mångfald av hotell, bostäder, handel och kontor kommer att rymmas på en koncentrerad yta. Fastigheten som ska ligga vid Solnabrons Stockholmsfäste, kommer att rymma 20 000 kvadratmeter kontorsyta samt cirka 10 000 kvadratmeter handel och service i tre plan.

Lokalerna ingår i det nordiska koncernsamarbetet ”Future Retail by NCC” – ett koncept för trender, målgrupp och omgivningar för att skapa attraktiv handel med optimal arbetsmiljö för de som arbetar där. Fastigheten är även miljöklassad som ”Excellent”, den näst högsta nivån i det internationella certifieringssystemet Breeam.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige