Image

NAI Svefa gör strategisk rekrytering

KARRIÄR Gustav Källén kommer att ingå i NAI Svefas koncernledningsgrupp och arbeta med bolagets strategiska omorientering.
Publicerad den 25 Mars 2009

Han kommer alltså att arbeta med fokus på verksamhets- och affärsutveckling samt utvecklingen av NAI Svefas personal- och teamroller.

Gustav Källén har tidigare varit chef för strategisk verksamhetsutveckling på Veidekke Bostad samt managementkonsult på konsultföretaget Implement.

- Gustav har erfarenhet av de problem och utmaningar som dagens kunskapsintensiva företag ställs inför i samband med expansion och utveckling. Gustav är en driftig person och kommer att vara en viktig kugge i byggandet av ett modernt affärsorienterat och värderingsdrivet företag. Med Gustav markerar vi en ambition att stärka NAI Svefas position som ett ledande konsultföretag. säger Lennart Weiss, koncernchef på NAI Svefa.

Gustav är civilekonom från Ekonomihögskolan i Lund. Gustavs ekonomutbildning är inriktad mot strategi och ledning.

Gustavs anställning påbörjas den 1 april.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige