Image

Monica Bruvik till WSP

Karriär WSP Analys & Strategi rekryterar Monica Bruvik som fastighetsutvecklare och förstärker därmed sin kompetens inom stadsutveckling och retail.
Publicerad den 16 December 2014
Monica Bruvik. Bild: WSP
Monica Bruvik.

Monica Bruvik kommer närmast från Centrumutveckling, där hon som specialist har haft ledande befattningar inom projektledning, analys och marknad.

Monica Bruvik kommer i sin nya tjänst att projektleda och samordna WSP:s kompetenser i stads- och fastighetsutvecklingsprojekt. Från bostäder, kontor och logistik till handel.

- Vi är glada över att kunna förstärka vår kompetens inom retail med Monica Bruvik, då detaljhandel, service och restauranger har blivit allt viktigare för samhällsnyttan och för att levandegöra stadsmiljön, säger Anders Ling, avdelningschef Fastighet & Marknad på WSP Analys & Strategi.

Monica Bruvik tillträder tjänsten i januari 2015.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige