Image

WSP rekryterar analytiker

Bolag Nils Bohlin, tidigare konsultchef på HUI Research, tillträder som sektorchef för WSP:s affärsområde analys och strategi för området nationella kunder.
Publicerad den 26 Augusti 2015
Nils Bohlin blir ny sektorchef för WSP:s affärsområde analys och strategi. Bild: WSP
Nils Bohlin blir ny sektorchef för WSP:s affärsområde analys och strategi.

Nils roll är att utveckla tjänsterna och stärka försäljningen till prioriterade kunder och marknadssegment.

- Jag valde WSP för företagets djupa kompetens i frågor som handlar om att bygga och utveckla samhället, men även för chansen att vara med och utveckla WSP:s kunderbjudande och försäljning, säger Nils Bohlin.

Som konsultchef på HUI Research var Nils ansvarig för att ta fram rapporter och avancerade beslutsunderlag innehållande fakta, analys och rådgivning. Tidigare var han managementkonsult på Vergenta och han har en Fil dr i nationalekonomi från Stockholms Universitet.

- Vi är mycket glada över att Nils börjar hos oss. Hans kompetens stärker WSP ytterligare inom området strategisk rådgivning inom samhällsbyggnadssektorn, säger Fredrik Bergström, affärsområdeschef WSP analys och strategi.
Nils tillträdde tjänsten på WSP den 10 augusti.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige