Image
Mindler flyttar in hos Humlegården på Hovslagargatan 3 i Stockholm.
Mindler flyttar in hos Humlegården på Hovslagargatan 3 i Stockholm. Bild: Åke E:son Lindman

Mindler flyttar sitt huvudkontor till Blasieholmen

Uthyrning Mindler hyr 1 000 kvadratmeter av Humlegården.
Publicerad den 20 Maj 2021
Annons
Image

Mindler, Sveriges största digitala psykologmottagning med över 200 anslutna psykologer, etablerar sitt nya huvudkontor i lokaler som sträcker sig över 1000 kvadratmeter. Etableringen sker i Humlegårdens fastighet på Hovslagargatan 3 på Blasieholmen i Stockholm.
– Vi är mycket glada över att få flytta in i härliga lokaler, både nära naturen och stadspulsen. Mindlers huvudkontor växer i takt med tillväxten i Sverige och internationellt, och vi behöver plats för att fortsätta vårt viktiga arbete med många nya medarbetare. Humlegården har varit en trygg partner genom hela processen, säger Magnus Pettersson, COO och Head of International Expansion på Mindler.
– På Humlegården arbetar vi för att skapa miljöer där medarbetare trivs och där verksamheter kan utvecklas. Våra fastigheter på Blasieholmen är bra exempel på just detta, där läget, sammanhanget och servicen uppskattas, vilket resulterat i ett stort intresse och många långsiktiga samarbeten. Vi är mycket stolta över att Mindler valt att etablera sitt nya kontor här och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete, säger Peter Lind, fastighetschef på Humlegården.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Newsec står inför en spännande utmaning"

Bolag Newsec gör en nysatsning för att växa i Europa. Till satsningen rekryteras Patrik Attemark som ny vd. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade honom till Newsec, vad han hoppas bidra med i rollen och om tillväxtambitionerna i både Europa och Sverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY