Image
Novier får utökat uppdrag att sköta teknisk förvaltning åt Mileway.
Novier får utökat uppdrag att sköta teknisk förvaltning åt Mileway. Bild: Novier

Mileway utökar Noviers uppdrag

Uthyrning Novier utökar sitt partnerskap med Mileway för teknisk förvaltning av ytterligare 26 fastigheter i Sverige och 250 000 kvadratmeter. Det skriver de i ett pressmeddelande.
Publicerad den 19 April 2023

Mileway är det ledande pan-europeiska "last mile"-logistikfastighetsbolaget som har vuxit snabbt i Sverige sedan starten för snart fyra år sedan.

Efter det senaste avtalet kommer Noviers totala uppdrag från Mileway att omfatta teknisk förvaltning av 114 fastigheter, med en total yta på drygt 1 000 000 kvadratmeter i områdena Mälardalen och centrala Sverige.

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter och tillhandahåller tjänster inom värdering, transaktion, uthyrningsrådgivning, fastighetsutveckling och fastighetsförvaltning. Novier är verksamma över hela Sverige och arbetar inom samtliga fastighetssegment.

Novier företräddes av Morris Law. Teamet bestod främst av Christoffer Nystedt, Simon Borell och Elsa Smedberg.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Novier på Branschguiden

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter, från värdering till förvaltning. Vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med hunger för innovativa lösningar, lyhördhet för våra kunders affärer och stort engagemang skapar vi värde för både våra hyresgäster och våra kunders investeringar. Vi arbetar nära och är personliga. Med oss får du en partner som både tänker stort för framtiden och får saker att hända i vardagen.

Läs mer om Novier på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers: Kontorets kompass snurrar

Uthyrning I fredags släppte Colliers sin senaste kontorsrapport och av allt att döma så sätter pandemin fortsatt sina spår. Men när Karin Witalis, Associate Director, EMEA Research på Colliers, ska sammanfatta kontorsmarknaden i Stockholm så lyder den "alla vill ha allt". Fastighetssverige ringde upp henne för att ta reda på vad det innebär.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige