Image

Markaffär banar väg för Åkersberga centrum

Transaktioner Nyligen köpte Armada ett större markområde vid Åkersberga centrum. I och med affären tar utvecklingen av Åkersberga centrum ett stort kliv framåt.
Publicerad den 12 Februari 2014

Två privatpersoner har sålt ett 11 000 kvadratmeter stort markområde angränsande till centrumbebyggelsen i Åkersberga. Köpare till fastigheterna Berga 6:227-228 respektive 6:231-232 var Armada.

I och med försäljningen tar utvecklingen av Åkersberga centrum ett stort kliv framåt.

Det har redan hänt mycket i och med Citycons utbyggnad av centrumet och tillkomsten av bostadsbebyggelsen mellan kanalen och centrumet.

Här är det bland annat JM och Peab som uppfört ett flertal bostadsfastigheter. Genom Armadas förvärv möjliggörs nu färdigställandet av ett homogent centrumområde, som är integrerat med bostadsbebyggelsen.

DTZ företrädde de två privatpersonerna i transaktionen.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige