Image

Marie Bucht ny styrelseledamot i MVB

Bolag MVB stärker sin styrelse med Novis vd Marie Bucht.
Publicerad den 4 Oktober 2017
Marie Bucht. Bild: Novi Real Estate
Marie Bucht.

Marie Bucht är sedan mitten av mars vd för Novi Real Estate, som liksom MVB ingår i familjeägda Gullringsbro Egendomar.

– Jag tackar ägarna för förtroendet och ser fram emot att få vara en del i arbetet med att utveckla MVB vidare. Byggbranschen ligger mig varmt om hjärtat och det är extra roligt att få ingå i styrelsen i ett annat av Gullringsbofamiljens bolag, säger Marie Bucht.

– Marie gör ett fantastiskt arbete i Novi och vi gläds åt att hon tackat ja även till detta uppdrag. MVB är i en stark expansionsfas där Maries erfarenhet från såväl bygg- som fastighets- branschen, samt hennes kompetens inom affärsutveckling, kommer att bli ett värdefullt tillskott till styrelsen och i dess arbete med att leda bolaget framåt, säger Hans Eliasson, styrelseledamot i MVB Holding och grundare av AB Gullringsbo Egendomar.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Södra Änggården förvandlas från industriområde till bostadsområde

Bygg/Arkitektur Södra Änggården är en ny, stor stadsdel i Göteborg som utvecklas just nu. Sex olika byggaktörer är involverade i projektet, ett projekt som hålls ihop av Development Partner. För vd Marcus Jonsson, som varit involverad sedan 2017, har det varit en resa genom pandemi, lågkonjunktur och byggkris.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige