Image

Marie Bucht ny styrelseledamot i MVB

Bolag MVB stärker sin styrelse med Novis vd Marie Bucht.
Publicerad den 4 Oktober 2017
Marie Bucht. Bild: Novi Real Estate
Marie Bucht.

Marie Bucht är sedan mitten av mars vd för Novi Real Estate, som liksom MVB ingår i familjeägda Gullringsbro Egendomar.

– Jag tackar ägarna för förtroendet och ser fram emot att få vara en del i arbetet med att utveckla MVB vidare. Byggbranschen ligger mig varmt om hjärtat och det är extra roligt att få ingå i styrelsen i ett annat av Gullringsbofamiljens bolag, säger Marie Bucht.

– Marie gör ett fantastiskt arbete i Novi och vi gläds åt att hon tackat ja även till detta uppdrag. MVB är i en stark expansionsfas där Maries erfarenhet från såväl bygg- som fastighets- branschen, samt hennes kompetens inom affärsutveckling, kommer att bli ett värdefullt tillskott till styrelsen och i dess arbete med att leda bolaget framåt, säger Hans Eliasson, styrelseledamot i MVB Holding och grundare av AB Gullringsbo Egendomar.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Novi Real Estate på Branschguiden

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden.
Novi är latin för ny, och det passar oss. Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvalt...

Läs mer om Novi Real Estate på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Boverket om investeringsstöden: "Ser inte vilka syften som uppnås med det här"

Bostäder Boverket bekräftar den mörka bild för utvecklare med investeringsstöd utanför storstadsregionerna som målades upp på Fastighetssverige i fredags, efter regeringens senaste ändring.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY