Image

Lyckad säljstart för Oscar Properties

Bolag I går säljstartade Oscar Properties lägenheterna i projektet Chokladfabriken på Kungsholmen – 19 av de 20 säljstartade lägenheterna bokades på plats.
Publicerad den 18 Mars 2014
Oscar Engelbert. Bild: Oscar Properties
Oscar Engelbert.

Chokladfabriken ligger på Kungsholmen i hörna av Fridhemsgatan 53 och Industrigatan 2.

- Vi är glada över det stora intresset som visats för vårt projekt Chokladfabriken. Chokladfabriken är som namnet antyder en gammal chokladfabrik som vi nu konverterar till 84 moderna lägenheter, säger vd Oscar Engelbert.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY