Image

Lundbergs hyr ut i Norrköping

Uthyrning Lundbergs har tecknat hyresavtal med Ohlssons Tyger & Stuvar om att öppna butik i Spiralen köpcentrum i Norrköping City.
Publicerad den 10 December 2012

Ohlssons Tyger är en av Sveriges mest välsorterade tygaffärer med ett brett sortiment av inredningstyger, modevaror och tillbehör.

Butiken i Spiralen öppnar i mars 2013.

- Det är roligt att kunna presentera en riktig tygaffär i Norrköpings City. Det breddar och kompletterar vårt utbud ytterligare, säger Christer Saletti, Chef kommersiella lokaler i Norrköping hos Fastighets AB L E Lundberg.

- Vi får ett bra läge i Norrköping och kommer att kunna öppna en bra butik i Norrköping City. Vårt sortiment kombinerat med kunnig och engagerad personal, fungerar väl i våra 14 butiker i landet, säger Torbjörn Olsson, vd för Ohlssons Tyger.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige