Image
Louise Schaldermose.
Louise Schaldermose. Bild: Heimstaden

Louise Schaldermose ny ansvarig för uthyrning på Heimstaden

Bolag Fastighetsbolaget Heimstaden berättar i ett pressmeddelande att man har tillsatt Louise Schaldermose som ny chef för uthyrning. I Heimstaden kommer hon att vara hyresansvarig för bolagets samtliga regioner.
Publicerad den 25 September 2023

Louise Schaldemose tillträder sin nya roll den 1 oktober och kommer att stödja ett erfaret team av lokala uthyrningschefer på Heimstadens alla orter.

Med över åtta års erfarenhet av uthyrning och förvaltning på Ikano och hemma i Köpenhamn, Danmark, kommer Schaldemose att bidra med värdefull kunskap till Heimstadens uthyrningsteam.

– Med Louises långa erfarenhet av att professionalisera och digitalisera uthyrningsresan passar hon perfekt för att driva Heimstadens Uthyrningsteam framåt. Jag är väldigt glad över att ha henne ombord, säger Eddo Rats, operativ chef, Heimstaden.

– Jag ser fram emot att få vara med i Heimstaden och ser särskilt fram emot att lära känna de lokala organisationerna och bidra till en effektivare och digitaliserad uthyrningsresa, säger Louise Schaldemose, tillträdande uthyrningschef Heimstaden.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Blir ny börs-vd: "Kul och spännande och så klart en utmanande ny dimension"

Bolag Cibus har funnit efterträdaren till Sverker Källgården. Ny vd från mitten av januari blir Christian Fredrixon. För Fastighetssverige berättar styrelseordförande Patrick Gylling varför valet föll på Christian Fredrixon och Fredrixon själv berättar om sin nya roll, och ger sin syn på bolaget och marknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige